Ervaren logistieke dienstverleners onder één paraplu, dat is Greenport Logistics.

Het is belangrijk om u en uw klanten te blijven koesteren en nog beter te servicen. Logischer logistiek helpt daarbij.

Dit is uw kans om uw markt te vergroten

door intelligentere logistiek.

Bedrijven die interesse hebben om zich aan te sluiten bij het initiatief, kunnen contact opnemen met het hoofdkantoor.

Nu één logistiek netwerk voor de sierteeltsector in Nederland, België en Duitsland.

Optimalisering van de dienstverlening aan de markt en het behalen van synergievoordelen staan voorop.

De betrouwbaarheid van Greenport Logistics:
be available to promise.

De belangrijkste doelen van het optimaliseren van Available to Promise-processen zijn een efficiënt capaciteitsgebruik, een hoge klanttevredenheid met betere levertijden en maximale winstgevendheid.

Logischer logistiek is:

uw klanten

beter servicen.

Snel inspringen op de dag van vandaag, dag-distributie, nacht-distributie. Het kan allemaal.

Greenport Logistics GmbH van toegevoegde waarde voor coöperatie

foto Greenport Logistics GmbH van toegevoegde waarde voor coöperatie

Greenport Logistics GmbH is in 2010 opgericht, kort voor de start van de Veiling Rhein-Maas. Het bedrijf is gevestigd op de veiling. De klanten van onze Duitse partner zijn vooral Duitse kwekers die zelf aanleveren en het transport naar de Nederlandse veilingen laten verzorgen. Ook opereren we in Duitsland voor kopers die zelf geen box hebben. Zij kunnen de complete logistieke afwikkeling uit handen geven. 

Ook KOA faciliteren
Naast het faciliteren van overslag voor de leden, ondersteunen we in Duitsland ook het Kopen Op Afstand (KOA). Gekochte producten lopen via onze box in Herongen om te worden gecontroleerd, verdicht en klaargezet. Vervolgens kunnen de transportpartners van Greenport Logistics dit weer vervoeren naar hun klanten. Greenport Logistics GmbH heeft namelijk zelf geen vrachtwagens. Voor alle transporten naar de Nederlandse veilingen of marktplaatsen kan er een beroep worden gedaan op het logistieke netwerk van de gehele coöperatie.

Actiegedreven orderpicking en distributie
Uniek is dat Greenport Logistics GmbH als onafhankelijk dienstverlener actiegedreven orderpicking en distributie verzorgt. In opdracht van retailers of discounters combineren we klokaankoop met directe handel tot op filiaalniveau vertelt Geschäftsfuhrer Erik de Vries. Afhankelijk van de wens regelen we ook het transport tot aan de winkel. Greenport Logistics GmbH benut de samenwerking met de leden van de coöperatie maximaal om klanten te kunnen bedienen. Anderzijds vormt Greenport Logistics GmbH de draaischijf naar Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Italië.