Nieuws

Nieuws

Altijd op de hoogte blijven van de actualiteiten van Greenport Logistics.

 • Verkoop hyacinten voor AYA levert ruim € 20.000 op!

  19 januari 2017

  Vrijdag 13 januari 2017 werd de Nationale hAYAcintenactie, een initiatief van de Nederlandse snijhyacintentelers, voor de derde keer gehouden. ’s Morgens vroeg werd een kar met hyacinten geveild bij Royal FloraHolland Rijnsburg en de rest van de hyacinten werd bij elf academische ziekenhuizen verkocht. Van der Slot Transport zorgde er geheel belangeloos voor dat alle hyacinten op tijd bij de ziekenhuizen geleverd werden.

  Verkoop hyacinten voor AYA levert ruim € 20.000 op!
 • Van der Slot Transport is samen met FloraHolland pilot rijden zonder slotplaten gestart

  9 augustus 2016

  Van der Slot Transport is op maandag 8 augustus 2016 samen met FloraHolland een pilot gestart, waarin er zonder slotplaten gependeld wordt tussen de locaties van Van der Slot Logistiek, welke zich bevinden op de vestigingen van FloraHolland in Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg. Lees meer over de beoogde voordelen van deze pilot.

  Van der Slot Transport is samen met FloraHolland pilot rijden zonder slotplaten gestart
 • ‘Premier Rutte erkent de uitdagingen in de Transport & Logistiek sector, dat is positief’

  22 juni 2016

  Premier Mark Rutte bracht onlangs een bezoek aan De Winter Logistics (DWL) in Honselersdijk. Hij liet zich bijpraten over de alsmaar veranderende situatie in een van zijn aandachtsgebieden: de Transport en Logistiek-sector. In het hart van de sierteelt maakte de premier kennis met de bijzondere uitdagingen waarmee het bedrijf dagelijks te maken heeft. Lees hier welke twee ontwikkelingen De Winter Logistics aan de minister-president Rutte heeft voorgelegd.

  ‘Premier Rutte erkent de uitdagingen in de Transport & Logistiek sector, dat is positief’
 • Hub & Spoke versus de werkwijze van Greenport Logistics beoordeeld met een 9!

  22 juni 2016

  Het bundelen van transport door de negen partners van Greenport Logistics is onder een universitair vergrootglas gelegd door studente Kelly de Wit. Haar afstudeeropdracht - die beoordeeld werd met een 9 - viel ook bij de hoogleraren van de Rijksuniversiteit Groningen in de smaak. De grenzen tot waar het Hub & Spoke effectief en efficiënt is en vanaf waar het zinvoller is om met de lijndienst een collectie onderweg te maken is ‘hot topic’. Lees hier hoe dit gedaan is.

  Hub & Spoke versus de werkwijze van Greenport Logistics beoordeeld met een 9!
 • Bloemisterij: ‘FloraHolland schetst een onterecht negatief beeld van de logistieksector’

  22 juni 2016

  Dit jaar is Flora Holland gestart met het programma FLOW. Met dit zesde programma in het kader van Strategie Royal FloraHolland 2020 ambieert FloraHolland betere marges te organiseren voor haar klanten. Volgens FloraHolland kan de aanvoerlogistiek naar de veiling beter. Met het programma FLOW spreekt FloraHolland zelfs van een mogelijke kostenbesparing van 64 miljoen euro. Klinkt interessant, maar de transporteurs zetten vraagtekens bij de herkomst van deze gegevens. En ze zitten niet te wachten op inmenging van de veiling in hun bedrijfsvoering. ‘Iedereen moet op zijn eigen speelveld blijven’, vindt de directie van De Winter Logistics. Lees hier het artikel van Bloemisterij door Arie-Frans Middelburg.

  Bloemisterij: ‘FloraHolland schetst een onterecht negatief beeld van de logistieksector’
 • Van Straalen de Vries Transport en Kuiper Transport: samen sterker!

  22 juni 2016

  Na vele jaren van nauwe samenwerking hebben de Noord-Hollandse transportonderneming Van Straalen de Vries Transport (Zwaagdijk-Oost) en Kuiper & Zn. Transport BV (Heerhugowaard) elkaar in februari het bedrijfsmatig ja-woord gegeven. Lees hier meer over deze positieve ontwikkeling.

  Van Straalen de Vries Transport en Kuiper Transport: samen sterker!
 • Van der Slot Transport: moderne techniek moet verkeersveiligheid verbeteren

  22 juni 2016

  Te hard optrekken. Hard remmen. Te snel door bochten rijden. In de transportwereld wordt het nogal eens afgedaan als ‘part of the job’. Niet door de directie van Van der Slot Transport. Lees hier hoe het Greenport Logistics lid verkeersveiligheid hoog opneemt en onlangs de pilot Veilig Rijgedrag van TVM startte.

  Van der Slot Transport: moderne techniek moet verkeersveiligheid verbeteren
 • Strategisch partnerschap van Straalen de Vries Transport en Kuiper Transport

  19 februari 2016

  Na vele jaren van goede onderlinge samenwerking, hebben de Noord-Hollandse transportondernemingen “van Straalen de Vries Transport” uit Zwaagdijk-Oost en “Kuiper & Zn. Transport BV” uit Heerhugowaard besloten de krachten te bundelen. Kuiper & Zn. Transport BV zal binnen de Van Straalen de Vries groep worden geïntegreerd met behoud van eigen identiteit.

  Strategisch partnerschap van Straalen de Vries Transport en Kuiper Transport

Pagina nummers

1 2 3 4 5 6 volgende »