Nieuws

Nieuws

Altijd op de hoogte blijven van de actualiteiten van Greenport Logistics.

 • Greenport Logistics gaat een stap verder in samenwerking

  8 juli 2015

  Greenport Logistics concentreert zich primair op de bundeling van stromen die tussen de verschillende regio’s plaatsvinden. In de regio Noord-Limburg & Niederrhein hebben een aantal leden van het netwerk redelijk veel overlapping in het gebied waar zij collecteren en distribueren (eigen regio).

  Greenport Logistics gaat een stap verder in samenwerking
 • 24/7 bereikbaar bij Greenport Logistics

  8 juli 2015

  Wij stellen alles in het werk om de groei van Greenport Logistics in goede banen te leiden. Goede communicatie en een optimale bereikbaarheid zijn hierbij cruciaal. De afgelopen periode hebben we hier dan ook veel tijd en energie in gestoken. Het resultaat hiervan is onder meer dat Greenport Logistics vanaf 1 augustus rechtstreeks en 24 uur per dag bereikbaar is via telefoonnummer (+31) 174-671568. Via dit nummer kunt u zowel de afdelingen Planning en Facturatie bereiken, evenals de manager Greenport Logistics. Wij verbinden u vervolgens natuurlijk zo snel mogelijk door met de juiste persoon.

  24/7 bereikbaar bij Greenport Logistics
 • Transpa Emmen nieuwe deelnemer in Greenport Logistics

  11 maart 2015

  Transpa Emmen nieuwe deelnemer in Greenport Logistics
  Met ingang van zondag 29 maart 2015 heeft Greenport Logistics er een nieuwe deelnemer bij: Transpa Emmen. Na een succesvol verlopen pilot is de knoop doorgehakt. Daarmee kan het netwerk zijn klanten een nog betere dekking garanderen, met name in een strategisch belangrijke sierteeltregio: het noorden.

  Transpa Emmen nieuwe deelnemer in Greenport Logistics
 • Ook dekking in andere gebieden op de schop

  11 maart 2015

  Nu ook het noorden van Nederland goed is afgedekt door het netwerk, is het tijd om te kijken naar de gebieden waar de dekkingsgraad beter kan. Dat is met name Oost-Nederland. Een pilot met Ter Riele Transport en Sanna Trans moet uitwijzen wat de verbeterpunten zijn.

  Ook dekking in andere gebieden op de schop
 • Waar gaat het naartoe met Greenport Logistics?

  11 maart 2015

  Eind 2011 zijn we van start gegaan met Greenport Logistics. In de tussentijd is er veel gebeurd. Daarom is het belangrijk de route voor de komende jaren te bepalen. Dat is recent gedaan tijdens een inspirerende sessie met alle leden van de coöperatie onder leiding van prof.dr. Jack van der Veen van de Nyenrode Universiteit.

  Waar gaat het naartoe met Greenport Logistics?
 • Van Es Logistics is verder gegaan als De Winter Logistics

  11 maart 2015

  Sinds 1 januari van dit jaar opereert Van Es Logistics onder de naam De Winter Logistics. Deze verandering was onvermijdelijk. Sinds de overname in 2009 was de organisatie van Van Es Logistics steeds meer met die van De Winter Logistics verweven. Bovendien heeft het synergievoordelen opgeleverd door onder één naam te opereren.

  Van Es Logistics is verder gegaan als De Winter Logistics
 • Greenport Logistics start pilot in België

  11 maart 2015

  Greenport Logistics overweegt het netwerk uit te breiden met België. Met ingang van medio 2015 start er een pilot. Met name relaties in de regio rond Lochristi kunnen dan gebruikmaken van onze logistieke diensten.

  Greenport Logistics start pilot in België
 • Greenport Logistics van start met retaillogistiek

  21 oktober 2014

  Voor retailers zijn leverbetrouwbaarheid en maximale efficiency belangrijke voorwaarden voor een goede logistieke dienstverlening. Daarom is Greenport Logistics van start gegaan met specifieke retaillogistiek, toegepast op de wensen van de retailer.

  Greenport Logistics van start met retaillogistiek

Pagina nummers

« vorige 1 2 3 4 5 6 volgende »