Nieuws

Nieuws

Altijd op de hoogte blijven van de actualiteiten van Greenport Logistics.

 • Greenport Logistics op weg naar 750.000 zendingen

  8 mei 2013

  Momenteel verzorgen de zes Greenport Logistics deelnemers met 350 medewerkers en 125 vrachtwagens jaarlijks ongeveer 750.000 zendingen.

  Greenport Logistics op weg naar 750.000 zendingen
 • Uniek slotplatensysteem

  26 maart 2013

  Gemakkelijker transportopdrachten uitwisselen via uniek slotplatensysteem. Stapelwagens kunnen dankzij slotplaten goed worden beveiligd en geïdentificeerd. Voor vervoerders bracht het systeem echter ook grote nadelen met zich mee, slotplaten zijn namelijk niet gemakkelijk overdraagbaar.

  Uniek slotplatensysteem
 • Antwoord breinbreker Direct Mail

  28 februari 2013

  Welkom op de website van Greenport Logistics! Na een korte tijd van voorbereiding staat de website en zijn wij heel trots op het resultaat. Tijdens uw bezoek aan de website van Greenport Logistics bent u vast erg benieuwd naar het antwoord van de breinbreker die u de afgelopen dagen heeft ontvangen. Klik nu op lees verder om het antwoord van Breinbreker 2 te bekijken.

  Antwoord breinbreker Direct Mail
 • Kennismaken met Arnoud de Vries!

  25 februari 2013

  Vanaf 2012 is Arnoud de Vries de nieuwe manager van de coöperatie Greenport Logistics. Een nieuwe functie. Een volgende stap in de ontwikkeling en professionaliseringsslag van de coöperatie. Voordat Arnoud deze functie ging vervullen, heeft hij veel ervaring opgedaan in de supply chain van zowel de groentenverwerkende industrie als in de sierteelt.

  Kennismaken met Arnoud de Vries!
 • Van der Slot Transport BV toegetreden

  4 februari 2013

  Sinds vorig jaar is Van der Slot Transport (Rijnsburg/
  Aalsmeer/Naaldwijk) partner van Greenport Logistics. Het doel van Greenport Logistics is om door samenwerking een optimale dienstverlening voor klanten te realiseren op iedere Greenport in Nederland met synergievoordelen voor de deelnemende partners.

  Van der Slot Transport BV toegetreden
 • Duurzaam met LNG-trucks

  4 februari 2013

  Sierteelttransporteurs Wematrans, De Winter Logistics en Nover Logistic schaffen twaalf Volvo's FM (bio)Methaan-Diesel (LNG) trucks aan, met een optie op nog eens acht trucks. Het uiteindelijke doel is om het biogas te verkrijgen uit afval van de sierteelt.

  Duurzaam met LNG-trucks

Pagina nummers

« vorige 1 2 3 4 5 6