Nieuws

Nieuws

Altijd op de hoogte blijven van de actualiteiten van Greenport Logistics.

 • Greenport Logistics stelt hoge eisen aan aangesloten partners

  12 november 2015

  Greenport Logistics stelt hoge eisen aan haar partners. Op alle fronten ligt de lat hoog, van de uitrusting van het materieel tot het opleidingsniveau van de chauffeurs en de IT-standaarden. Mede dankzij het slim opgezette netwerk, dat is gebaseerd op het hub and spoke principe, is Greenport Logistics in staat om een maximaal efficiënte en doelmatige dienstverlening te bieden.

  Greenport Logistics stelt hoge eisen aan aangesloten partners
 • Indrukwekkende verbetering van beladingsgraad, CO2-uitstoot en verlaging van het percentage lege ritten

  12 november 2015

  Om de kwaliteit en het functioneren van het netwerk van Greenport Logistics te beoordelen, wordt er periodiek vastgesteld welke resultaten er geboekt worden. Dankzij het goed functioneren van het logistieke netwerk en het commitment van de partners is het afgelopen jaar forse progressie geboekt voor wat betreft beladingsgraad, CO2-uitstoot en percentage lege ritten.

  Indrukwekkende verbetering van beladingsgraad, CO2-uitstoot en verlaging van het percentage lege ritten
 • Samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen

  12 november 2015

  Greenport Logistics is een samenwerking aangegaan met de Rijksuniversiteit Groningen. Als onderdeel van deze samenwerking gaan stagiaires verschillende onderzoeken uitvoeren voor Greenport Logistics.

  Samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen
 • Nieuws van partners

  12 november 2015

  In deze rubriek leest u alles over de laatste ontwikkelingen bij de partners van Greenport Logistics. Zo verzorgt Mercuur Smart Logistics sinds 1 september alle hardware-leveringen aan alle aangesloten Intratuin-vestigingen en is De Winter Logistics gestart met de fijndistributie voor Air so Pure.

  Nieuws van partners
 • Vernieuwde brochure Greenport Logistics

  12 november 2015

  De brochure van Greenport Logistics is geactualiseerd, alle nieuwe leden zijn toegevoegd. Wilt u een exemplaar ontvangen, dan kunt u deze opvragen via Arnoud de Vries, manager Greenport Logistics, via +31 (0)77 – 741 00 00

  Vernieuwde brochure Greenport Logistics
 • De kracht van de keten benutten door samenwerken

  18 september 2015

  Horizontaal én verticaal samenwerken, alleen zo kunnen we de kracht van de keten benutten. In dit filmpje vertellen deelnemers van het sierteeltlogistieke project DAVINC3I over de lessen die zij hebben geleerd, de voordelen van samenwerken op de keten en het belang van samenwerken.

  De kracht van de keten benutten door samenwerken
 • Spar, Sligro, COOP en Albert Heijn winnaars Challenge Awards

  18 mei 2015

  Na de strategische keuze van COOP om het bloemenschap onder eigen regie te gaan organiseren, is Greenport Logistics in beeld gekomen om de logistiek voor deze retailer te gaan organiseren. In samenwerking met COOP heeft Greenport Logistics de afgelopen 1,5 jaar dan ook hard gewerkt om de logistieke keten voor de supermarktonderneming opnieuw in te richten.

  Spar, Sligro, COOP en Albert Heijn winnaars Challenge Awards
 • Toetreding B. Ter Riele Transporten tot Greenport Logistics

  8 juli 2015

  Eerder heeft u in onze nieuwsbrief kunnen lezen dat wij begin februari zijn gestart met een pilottraject van drie maanden met B. Ter Riele Transporten uit Wilp (Gelderland). Dit pilottraject is succesvol gebleken! Lees hier meer over de uitbreiding van gebied en service van Greenport Logistics.

  Toetreding B. Ter Riele Transporten tot Greenport Logistics

Pagina nummers

« vorige 1 2 3 4 5 6 volgende »