Ervaren logistieke dienstverleners onder één paraplu, dat is Greenport Logistics.

Het is belangrijk om u en uw klanten te blijven koesteren en nog beter te servicen. Logischer logistiek helpt daarbij.

Dit is uw kans om uw markt te vergroten

door intelligentere logistiek.

Bedrijven die interesse hebben om zich aan te sluiten bij het initiatief, kunnen contact opnemen met het hoofdkantoor.

Nu één logistiek netwerk voor de sierteeltsector in Nederland, België en Duitsland.

Optimalisering van de dienstverlening aan de markt en het behalen van synergievoordelen staan voorop.

De betrouwbaarheid van Greenport Logistics:
be available to promise.

De belangrijkste doelen van het optimaliseren van Available to Promise-processen zijn een efficiƫnt capaciteitsgebruik, een hoge klanttevredenheid met betere levertijden en maximale winstgevendheid.

Logischer logistiek is:

uw klanten

beter servicen.

Snel inspringen op de dag van vandaag, dag-distributie, nacht-distributie. Het kan allemaal.

Toetreding B. Ter Riele Transporten tot Greenport Logistics

foto Toetreding B. Ter Riele Transporten tot Greenport Logistics

In de pilotfase is uitgebreid getest of B. Ter Riele Transporten en Greenport Logistics de toegevoegde waarde ervaren van de deelname aan het netwerk. Daarnaast heeft het netwerk in deze periode kunnen bepalen of de ontsluiting van de regio Oost-Nederland toegevoegde waarde heeft voor Greenport Logistics  en haar leden.

Begin juni heeft een evaluatiegesprek plaatsgevonden tussen B. Ter Riele Transporten en Greenport Logistics. Tijdens dit gesprek bleek dat de toegevoegde waarde voor beide partijen bijzonder groot is. Beide partijen hebben de pilot dan ook als zeer succesvol ervaren. B. Ter Riele Transporten is om die reden begin juli toegetreden tot Greenport Logistics waarmee wij de dekking van Greenport Logistics hebben uitgebreid.

Bennie ter Riele van B. Ter Riele Transporten is zeer gelukkig met de toetreding van zijn bedrijf tot Greenport Logistics. “De aansluiting bij Greenport Logistics biedt ons de kans om onze dienstverlening te optimaliseren en de service aan onze opdrachtgevers nog verder te verbeteren. Dankzij deze uitbreiding van ons netwerk, kunnen we door intensief en slim samen te werken met de andere partners, nog slimmer omgaan met het bestaande volume. Daarnaast stelt het ons in staat om nog duurzamer, efficiënter en doelmatiger te plannen.”

Wilt u meer informatie over het netwerk van Greenport Logistics, kijk dan naar onze members. Wilt u meer informatie over B. Ter Riele Transporten bekijk dan ook www.terriele.nl.