Nieuws

Nieuws

Altijd op de hoogte blijven van de actualiteiten van Greenport Logistics.

 • Wisseling hub Rijnsburg van Van der Helm Logistics door De Winter Logistics

  31 maart 2014

  De samenwerking binnen Greenport Logistics heeft veel voordelen voor alle partijen in de sierteeltsector in Nederland, Duitsland en België. Greenport Logistics biedt internationale dekking door regionale logistieke dienstverleners, elk van oorsprong met een eigen werkgebied. Om zoals ons motto aangeeft ‘logistiek kan logischer’ hebben De Winter Logistics en Van der Helm Transport een aantal cruciale keuzes gemaakt.

  Wisseling hub Rijnsburg van Van der Helm Logistics door De Winter Logistics
 • Samenwerking tussen de partners van Greenport Logistics

  31 maart 2014

  Om de dienstverlening van Greenport Logistics te optimaliseren, werken de planners van de aangesloten bedrijven nauw met elkaar samen. Het gemak voor de planners is dat Greenport Logistics zowel de lading als alle communicatie met de chauffeurs verzorgd. Hierdoor worden de aangesloten leden van Greenport Logistics volledig ontzorgd.

  Samenwerking tussen de partners van Greenport Logistics
 • De Winter Logistics neemt Wiell Food & Flower Logistics over

  6 februari 2014

  Logistiek dienstverlener De Winter Logistics uit Honselersdijk neemt de failliete Limburgse vervoerder Wiell Food & Flower Logistics over. Met ingang van aanstaande zondag 9 februari zal De Winter Logistics de dienstverlening van het bedrijf voortzetten.

  De Winter Logistics neemt Wiell Food & Flower Logistics over
 • Verrassende uitslag van onderzoek naar samenwerkingsmodel

  30 oktober 2013

  Binnen Greenport Logistics is Karen Hooijschuur, studente aan de Vrije Universiteit Amsterdam, in het voorjaar 2013 gestart met een belangrijke afstudeeropdracht over het verdelingsmodel van onze organisatie. De uitkomsten zijn in september gepresenteerd aan de Algemene Ledenvergadering.

  Verrassende uitslag van onderzoek naar samenwerkingsmodel
 • IT-platform binnen Greenport Logistics verder verbeterd

  30 oktober 2013

  Binnen Greenport Logistics is het nu mogelijk om alle, vanuit de geplande ritten, benodigde vervoersdocumenten te maken. Daarnaast kunnen we op alle depots en standplaatsen van de verschillende partners de vervoersdocumenten printen.

  IT-platform binnen Greenport Logistics verder verbeterd
 • Pieken en dalen: hoe ga je ermee om?

  30 oktober 2013

  Voor het Greenport Logistics netwerk is het elke dag een grote uitdaging om het volume op tijd en volgens de afgesproken condities op de plek van bestemming te krijgen. In de sierteelt kennen we veel pieken en dalen in het volume. De ene dag is er een teveel aan capaciteit, de andere dag weer een tekort.

  Pieken en dalen: hoe ga je ermee om?
 • Nadruk ligt op herfst in seizoen Schiffer Spedition

  30 oktober 2013

  Veel partners binnen het Greenport Logistics netwerk hebben hun handen vol om hun werk in het voorjaar te organiseren. Zo niet Schiffer Spedition. Hier ligt de piek van het volume in het najaar.

  Nadruk ligt op herfst in seizoen Schiffer Spedition
 • Samen de crisis te lijf

  13 september 2013

  Meerdere succesvolle samenwerkingverbanden in sierteeltvervoer

  Samen de crisis te lijf

Pagina nummers

« vorige 1 2 3 4 5 6 volgende »