Nieuws

Nieuws

Altijd op de hoogte blijven van de actualiteiten van Greenport Logistics.

 • Greenport Logistics breidt netwerk uit met Kuiper Transport

  21 oktober 2014

  Het netwerk van Greenport Logistics is continu in ontwikkeling. Na een pilotperiode van drie maanden maakt Kuiper Transport uit Heerhugowaard sinds 1 juni 2014 deel uit van het samenwerkingsverband.

  Greenport Logistics breidt netwerk uit met Kuiper Transport
 • Wagenpark Greenport Logistics breidt steeds verder uit

  21 oktober 2014

  Het afgelopen jaar is het netwerk van Greenport Logistics sterk uitgebreid, deels door toetreding van nieuwe leden, deels door een sterke autonome groei van de bestaande leden.

  Wagenpark Greenport Logistics breidt steeds verder uit
 • Herfst, de piek voor Schiffer Spedition

  21 oktober 2014

  Veel partners binnen het Greenport Logistics netwerk hebben hun handen vol om hun werk in het voorjaar te organiseren. Zo niet Schiffer Spedition. Hier ligt de piek van het volume in het najaar.

  Herfst, de piek voor Schiffer Spedition
 • Groei van 2013 zet in 2014 verder door

  21 oktober 2014

  Na de groei in 2013 is het Greenport Logistics in 2014 wederom gelukt een forse groei te realiseren. Door toetreding van nieuwe partners en autonome groei is het netwerkverkeer sterk gegroeid. Daarnaast zijn een aantal efficiencyslagen gemaakt waardoor de beladingsgraad verder is gestegen en het aantal lege ritten is afgenomen.

  Groei van 2013 zet in 2014 verder door
 • Kuiper Transport treedt toe tot Greenport Logistics

  25 september 2014

  Met ingang van 1 juni jongstleden maakt ook Kuiper Transport uit Heerhugowaard deel uit van Greenport Logistics. Dat besluit is het resultaat van een geslaagde pilot die enkele maanden heeft geduurd. Met de toetreding van Kuiper Transport vergroot Greenport Logistics de dekkingsgraad in Nederland aanzienlijk.

  Kuiper Transport treedt toe tot Greenport Logistics
 • Greenport Logistics GmbH van toegevoegde waarde voor coöperatie

  31 maart 2014

  Greenport Logistics heeft al vanaf het begin ook een Duitse partner: Greenport Logistics GmbH. Het bedrijf in Herongen opereert voor zowel kwekers als kopers. De Duitse partner van de coöperatie heeft als specialiteit actiegedreven orderpicking op het gebied van sierteelt, in opdracht van retailers.

  Greenport Logistics GmbH van toegevoegde waarde voor coöperatie
 • Meer slagkracht in Euregio door overname Wiell Food & Flower Logistics

  31 maart 2014

  Logistiek dienstverlener De Winter Logistics uit Honselersdijk heeft de failliete Limburgse vervoerder Wiell Food & Flower Logistics overgenomen. 9 februari jl. heeft De Winter Logistics de dienstverlening van het bedrijf voortgezet. De Winter Logistics is onderdeel van de coöperatie Greenport Logistics.

  Meer slagkracht in Euregio door overname Wiell Food & Flower Logistics
 • Kuiper Transport en Greenport Logistics starten pilot

  31 maart 2014

  Vanaf week 6 is Greenport Logistics een pilot gestart met Kuiper Transport in Heerhugowaard. Het gaat om een proef van drie maanden. In die tijd bekijken beide partijen wat de toegevoegde waarde is van de samenwerking binnen de coöperatie.

  Kuiper Transport en Greenport Logistics starten pilot

Pagina nummers

« vorige 1 2 3 4 5 6 volgende »