Ervaren logistieke dienstverleners onder één paraplu, dat is Greenport Logistics.

Het is belangrijk om u en uw klanten te blijven koesteren en nog beter te servicen. Logischer logistiek helpt daarbij.

Dit is uw kans om uw markt te vergroten

door intelligentere logistiek.

Bedrijven die interesse hebben om zich aan te sluiten bij het initiatief, kunnen contact opnemen met het hoofdkantoor.

Nu één logistiek netwerk voor de sierteeltsector in Nederland, België en Duitsland.

Optimalisering van de dienstverlening aan de markt en het behalen van synergievoordelen staan voorop.

De betrouwbaarheid van Greenport Logistics:
be available to promise.

De belangrijkste doelen van het optimaliseren van Available to Promise-processen zijn een efficiƫnt capaciteitsgebruik, een hoge klanttevredenheid met betere levertijden en maximale winstgevendheid.

Logischer logistiek is:

uw klanten

beter servicen.

Snel inspringen op de dag van vandaag, dag-distributie, nacht-distributie. Het kan allemaal.

Herfst, de piek voor Schiffer Spedition

foto Herfst, de piek voor Schiffer Spedition

Het voorjaar is traditioneel hoogseizoen in de sierteelt. In deze periode ligt het accent op een enorm volume perkplanten en tuingoed. Dat betekent ook voor de logistieke dienstverleners in de sector alle hens aan denk. Binnen Greenport Logistics is het voorjaar dan ook de drukste tijd.

Onze partners in het oosten van het netwerk, Schiffer Spedition, Greenport Logistics GmbH, De Winter Logistics Zuid en Mercuur Smart Logistics, kennen echter in het najaar de grootste piek in volume. In de periode van eind augustus tot begin november neemt het aantal te vervoeren producten elk jaar fors toe. Dat heeft te maken met de specialisatie in de regio Niederrhein (Duitsland). Van oudsher is dit het gebied waar typische herfstplanten worden geteeld, zoals de Calluna.

Goede samenwerking

Dankzij de samenwerking met meerdere partijen binnen het netwerk bieden we een goede dienstverlening met tevreden klanten als resultaat. Naast de standaard logistiek zoals aanvoer voor de klok op de andere vestigingen in Nederland, zijn er tal van andere logistieke diensten die we ook vanuit deze regio kunnen aanbieden. In de regio beschikken we over drie depots voor verschillende diensten, zoals onder andere regionale collectie, op- en overslag en exportklaarmaken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Arnoud de Vries, manager Greenport Logistics, of met de afzonderlijke bedrijven; Schiffer Spedition, De Winter Logistics Zuid, of Mercuur Smart Logistics.