Ervaren logistieke dienstverleners onder één paraplu, dat is Greenport Logistics.

Het is belangrijk om u en uw klanten te blijven koesteren en nog beter te servicen. Logischer logistiek helpt daarbij.

Dit is uw kans om uw markt te vergroten

door intelligentere logistiek.

Bedrijven die interesse hebben om zich aan te sluiten bij het initiatief, kunnen contact opnemen met het hoofdkantoor.

Nu één logistiek netwerk voor de sierteeltsector in Nederland, België en Duitsland.

Optimalisering van de dienstverlening aan de markt en het behalen van synergievoordelen staan voorop.

De betrouwbaarheid van Greenport Logistics:
be available to promise.

De belangrijkste doelen van het optimaliseren van Available to Promise-processen zijn een efficiƫnt capaciteitsgebruik, een hoge klanttevredenheid met betere levertijden en maximale winstgevendheid.

Logischer logistiek is:

uw klanten

beter servicen.

Snel inspringen op de dag van vandaag, dag-distributie, nacht-distributie. Het kan allemaal.

Van der Slot Transport BV toegetreden

foto Van der Slot Transport BV toegetreden

De partners van Greenport Logistics voeren hun activiteiten zelfstandig uit, onder eigen naam en logo. Het behoud van ieders eigen identiteit en kennis van de lokale markt en cultuur zijn belangrijke pijlers onder het succes.  

Als partner van Greenport Logisitcs is Van der Slot Transport gespecialiseerd in geconditioneerde transporten voor de sierteeltsector. Van der Slot, opgericht in 1917, is al in de jaren ‘70 gestart met het vervoeren van bloemen en planten van kweker naar veiling. Zij heeft zich aangepast aan de toenemende groei en specifieke vraag in de sierteeltsector en is inmiddels uitgegroeid tot een dynamische en allround dienstverlener, met eigen vestigingen op FloraHolland Rijnsburg, Aalsmeer en Naaldwijk. 

Vandaag de dag zie je de wagens met de drie typisch Nederlandse kleuren met grote regelmaat rijden op de Nederlandse wegen. Deze moderne vrachtwagens verzorgen 24 uur per dag diverse transporten. Geconditioneerd vervoer, snelle levering 7 dagen per week 365 dagen per jaar.

Naast het vervoer van kweker naar veiling is Van der Slot sinds 1998 dé logistieke dienstverlener voor het Kopen of Afstand (KOA). Het vervoer tussen de veilingen, maar ook werkzaamheden zoals het keuren van bloemen en planten, fotograferen voor webverkopen, verdelen op winkelniveau, stickeren per blik tot het ompakken naar dozen, behoren tot de specialistische werkzaamheden van Van der Slot. Daarnaast is Van der Slot sinds 2001 lid van Greenlines, waarmee ook landelijke distributie tot de mogelijkheden behoort. Kortom, Van der Slot biedt een volledig logistiek proces onder één dak en gaan hiermee verder dan het transporteren van producten alleen.