Ervaren logistieke dienstverleners onder één paraplu, dat is Greenport Logistics.

Het is belangrijk om u en uw klanten te blijven koesteren en nog beter te servicen. Logischer logistiek helpt daarbij.

Dit is uw kans om uw markt te vergroten

door intelligentere logistiek.

Bedrijven die interesse hebben om zich aan te sluiten bij het initiatief, kunnen contact opnemen met het hoofdkantoor.

Nu één logistiek netwerk voor de sierteeltsector in Nederland, België en Duitsland.

Optimalisering van de dienstverlening aan de markt en het behalen van synergievoordelen staan voorop.

De betrouwbaarheid van Greenport Logistics:
be available to promise.

De belangrijkste doelen van het optimaliseren van Available to Promise-processen zijn een efficiƫnt capaciteitsgebruik, een hoge klanttevredenheid met betere levertijden en maximale winstgevendheid.

Logischer logistiek is:

uw klanten

beter servicen.

Snel inspringen op de dag van vandaag, dag-distributie, nacht-distributie. Het kan allemaal.

Van der Slot Transport is samen met FloraHolland pilot rijden zonder slotplaten gestart

foto Van der Slot Transport is samen met FloraHolland pilot rijden zonder slotplaten gestart

Van der Slot Transport is op maandag 8 augustus 2016 samen met FloraHolland een pilot gestart, waarin er zonder slotplaten gependeld wordt tussen de locaties van Van der Slot Logistiek, welke zich bevinden op de vestigingen van FloraHolland in Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg.

Doordat er niet meer gewacht hoeft te worden op een sleutelaar, kunnen de doorloop- en aflevertijden van Van der Slot Logistiek (vooralsnog tijdelijk) verkort worden. Voor FloraHolland ontstaat er middels deze nieuwe werkwijze tevens een enorme besparing, gezien er minder sleutelaars nodig zijn binnen het logistieke proces. Kortom: een duidelijke win-winsituatie binnen de logistieke (sierteelt)keten.

Om het gebruik van veilingkarren goed te kunnen volgen en te beheersen, is door Van der Slot een automatiseringssysteem ontwikkeld dat de traceerbaarheid van de veilingkarren kan borgen volgens de normen van FloraHolland.

De pilot duurt tot en met 9 september 2016. Na een evaluatie van de resultaten wordt besloten of deze werkwijze structureel uitgerold zal worden.

De Van der Slot Groep is één van de grotere logistieke dienstverleners binnen de sierteeltsector en heeft locaties op de vestigingen van FloraHolland Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg en daarbij in Emmeloord en Lokeren (BE). De Van der Slot Groep onderscheidt zich door middel van strakke lijndiensten met korte doorlooptijden. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hierbij hoog in het vaandel.